Neljas hooaeg

2021 a. algas meie jaoks mõningate muudatustega ja nagu ikka, mõtlesime, et jagame neid ka teiega. Kui eelmisel aastal tootmisega ühele poole saime, võtsime paariks nädalaks aja maha, et analüüsida, kuhu me tänaseks jõudnud oleme ning millised on meie tulevikuplaanid. 2020. aasta oli ohtralt väljakutseid täis, kuid samas oli ka omajagu asju, millele saame rahulolevalt tagasi vaadata. Seetõttu usume, et aastal 2021 on Renegade Tea Estate valmis järgmiseks etapiks. 

Renegade EstateRenegade Estate talvel.


Renegade Tea Estate'il on 88 uut omanikku

Kuidas see nüüd siis järsku juhtus? Kui planeerisime järgnevate aastate tegevusi ning mõtlesime, kuhu tahaksime oma farmiga jõuda, mõistsime, et senise tasa ja targu strateegiaga oleme jõudnud omamoodi klaaslaeni. Usume, et tegelikult võidaksid kõik, kui kiirendaksime ettevõtte arengut ja laseksime samal ajal uutel investoritel meie tulevasest kasvust kasu lõigata. Niisiis, otsustasime ühisrahastuse kaudu uusi investoreid kaasata.

Plaanisime Renegade kogukonnale - inimestele, kellel on meie istandustes oma teepõõsad ja -aiad - väikese edumaa anda ning seejärel selle aasta alguses tulla välja avaliku kampaaniaga. See aga ei läinud päris plaanipäraselt ning seetõttu on meil Sinu jaoks üks hea uudis ja üks võib-olla mitte nii hea uudis.

Hea uudis - kogukonna ootamatult suure huvi tõttu sai meie rahaline eesmärk üsna kiirelt täis ning see tähendab, et sel aastal saavad hoo sisse mõned uued ja põnevad projektid. Loomulikult anname nendest arengutest ka sotsiaalmeedia abil teada ;)

Võib-olla mitte nii hea uudis - kogukonna ootamatult suure huvi tõttu sai meie rahaline eesmärk üsna kiirelt täis ning seetõttu otsustasime avalikku kampaaniat hetkel mitte teha. Kui ka Sina oleksid tahtnud saada osa oma teefarmist, siis ära veel meelt heida. Kui meil õnnestub täita kõik selle aasta eesmärgid, siis teeme uue investorite kaasamise ringi juba selle aasta lõpus.

Meie igapäevaste protsesside haldamisel toimuvad mõned muudatused

Esiteks on selge, et kahjuks ei ole meil sel aastal väga palju turiste oodata. Teiseks, kuna väike Kendrick saab üha suuremaks, saab Hanna nüüd ka järk-järgult rohkem kohustusi enda kanda võtta. Seega, neid kahte tegurit arvesse võttes sündis otsus, et Miinal ei ole mõtet sel suvel püsivalt Gruusiasse tulla ning 2021. aastal toetab ta meid peamiselt distantsilt. 

Priit kaalub varianti, et koos perega püsivalt Gruusiasse kolida, nii et tõenäoliselt on meil ka pakkide saatmise osakonnas sel aastal mõned muudatused ees seismas. Millal ja millisel kujul need muudatused juhtuvad, täpselt veel selge pole. Millised saavad olema Priidu kohustused Gruusias, on samuti veel arutelus ning see saab selgub lõplikult siis, kui ta on Gruusiasse elama asunud.

Kindel on aga see, et meil viiel saavad ka 2021. aastal käed tööd täis olema - Tomas ja Hannes jätkavad meie teemeistritena, Mario hoolitseb istanduste ja kõigi seal toimuvate protsesside eest. Hanna toob meie igapäevase elu sotsiaalmeedia vahendusel teieni ja tegeleb muude müügi- ja turundusteemadega. Kristiina juhib meie pakkimis- ja logistikaprotsesse, panustades samal ajal ka turunduse poolele.

PõllutöödPõllutööde meeskond ja Mario Renegade Estate'is.

Ka meie kohalik meeskond Gruusias on läbimas uuenduskuuri. Kuna teepõõsad kasvavad aina suuremaks ja sõnajalad taanduvad, siis iga aastaga on umbrohuga võitlemist aina vähem. Varasemate hoogtööpäevade asemel on nüüd vaja igapäevaselt tegeleda erinevate hooldustöödega.  See tähendab, et me ei vaja enam suvekuudel mõneks nädalaks 40 meest, vaid pigem on tarvis 10 meest, kes toimetaksid kogu aasta jooksul. Seega loome nüüd püsivamaid meeskondi, kellega koos saaksime pikemaajaliselt koos töötada.

Ühesõnaga, oleme valmis, et teile ka see hooaeg väga head teed teha ;)

Kirjutas Kristiina

2 comments

Tere Aleksander! Suur aitäh selle toreda tagasiside eest! Meil on väga hea meel, et meie teed kogu perele rõõmu valmistavad! :)

Kristiina
Tere,

Suurimad tänud KOGU TEIE meeskonnale oivaliste teede maitse-ja lõhnaelamuste eest !!! Kristiina ja Hanna valikus olnud 7 erinevat teesorti on suutnud ülimeeldivalt üllatada kogu meie peret !!
Kindlasti sooviks ära proovida kogu Teie teevaliku.
Soovime Teile parimat, et saaksite enda ideed ja mõtted teede meisterdamiseks ellu viia !!!

Suure lugupidamisega,
Aleksander

Aleksander

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.